Політика конфіденційності і персональні дані

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності і дозволяю обробляти мої персональні дані на законних засадах відповідно до умов, зазначених нижче, а також повідомлений про обробку персональних даних, відповідно до ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних».

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Цією політикою конфіденційності користуються всі співробітники нашого медіапроєкту. Вона регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://tj.org.ua/, при використанні нашого сайту,  замовленні, листуванні або телефонній розмові. У разі виникнення питань або зауважень у зв’язку з конфіденційністю пишіть нам на пошту: typicaljournalists@gmail.com

Яку інформацію ми збираємо

Під час замовлення або у разі взаємодії з нами іншим чином ми збираємо як особисту інформацію, так і загальну.

Особиста інформація стосується окремого споживача або окремої споживачки. Наприклад: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того, щоб зробити заявку на послуги та/або взяти участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності, будь ласка, не надавайте особисту інформацію. Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент, шляхом надсилання листа на пошту: typicaljournalists@gmail.com з темою «Персональні дані».

Обробка персональних даних

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для наступних цілей. Зазначаємо, що одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживачів, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати ваші персональні дані для зв’язку, До прикладу, повідомляти про зміну наших послуг або щоб надіслати вам важливі повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено, та зв’язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням клієнта чи клієнтки.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України. Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки часу, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких ви отримуєте Ваше замовлення.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

error: Копіювати не треба :)